Icecold.

Det är, som de flesta troligtvis har kännedom om, juli. Samma juli som Per Gessle så käckt sjunger om i ”Juni, juli, augusti”. För vindarna är varma då. Per Gessle har uppenbarligen inte sprungit i Jämtland i juli. Hans musik ekade som ett hån mellan bergstopparna igår. Knappa 8 grader. Mössa och fleecväst på. Jag har sprungit varmare hemma i Göteborg i november. Och då ska vi komma ihåg att Göteborg inte direkt är känt för att vara Saint Tropez.

Jag fick för mig att springa uppför. When in the mountains you spring the mountains som engelsmannen aldrig skulle sagt. Tre dagar av rännande upp och ner på fjäll har gett mina vader en skaplig träningsvärk just nu förövrigt. 756 höjdmeter har avverkats i veckan.

Idag har vi ridit. K vill få det till att det är träning men jag är skeptisk. Vi skumpade mest runt på hästryggen vilket förvisso var jobbigt för de bakre etablissemangen av herr Sundlo men nja. Jag tror nog inte jag kan räkna in det till veckans träning. Vackert var det i alla fall. Så man fick ont i ögonen nästan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.