Climb every mountain.

Eller berg och berg. Jag sprang från Undersåker till Trillevallen. Det var uppför.

 

totalclimb

 

Lika mycket träning för huvudet som för benen. Det är uppför, uppför och uppför. Ständigt. Mötte en älgko med en kalv. Det gav mig lite extra fart kan man säga. Sedan 1995 hyser jag en viss respekt för älgar. Jag kommer från landet. Vi snackar inte landet som i Täby utan som landet landet. Vi har 10 mil till närmaste McDonalds och den ligger i Säffle. Landet. Vi hade varit på fotbollsträning. Fotbollsplanen ligger i en skog vilket i och för sig inte är så tokigt. Bättre än i Brålanda där fotbollsplanen låg i direkt anslutning till en åker. På våren när bonden hade gödslat så släppte man hellre in mål än älgade ut på den nygödslade åkern.

Any how. Vi hade som sagt varit på fotbollsträning. Och efter det träffade vi en älgko med en kalv. Eller rättare sagt hon ville träffa oss. Och med träffa oss så kan vi väl säga att hon var lika vänlig som han ungen i ensam hemma är mot banditerna som försöker bryta sig in. Hon var inte glad. Sedan dess hyser jag en viss respekt för älgar så att säga. Det förklarar mitt hastiga tempobyte vid 9.32 km.

I övrigt en trivsam liten tur.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.