• Home
  • /
  • Cykling
  • /
  • Hur är det att cykla Downhill i Åre?

Hur är det att cykla Downhill i Åre?

Jag vet! Och hur är det då? Vansinnigt roligt.

Åre ligger mig varmt om hjärtat. Jag har nog åkt mer eller mindre överallt på det berget. Droppat Östra. Gjort torktumlaren nedför Mårtens. Tagit Lundsrappet i tre stora svängar. Fem säsonger som skidlärare och jag tycker att jag har rätten att kalla mig van på Åreskutan. Trodde jag tills igår.

Att cykla nedför är uppenbarligen inte som att slänga sig ut på ett par skidor. Sist jag åkte grön backe för eget nöjesskull var väl någon gång 93-94. Igår åkte jag grönt mer eller mindre hela tiden. Och då vill jag poängtera att det inte var ”Esa grönt”. Esa var en kollega till mig som hade som standardsvar på ”Vilken färg är det på den här backen?”-frågan följande: ”Vit. På sommaren grön.” (Förövrigt stämmer det inte. Det var brunt mest överallt av lera.)

Var det roligt? Hysteriskt.
Var det enkelt att hyra? Superenkelt.
Svårt att åka lift? Nix.
Kan alla göra det? Alla som kan cykla kan.
Ska du testa det? Japp!
Får man träningsvärk? Oja.

Har för övrigt varit på gymmet idag också. Helt själv. En bra start på veckan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.