Fart.

Det blir lite summering här. Det har varit bra väder och ja, det finns tydligen annat i livet än att skriva blogg också… Men först och främst. Löpning i torsdagsvkäll. Och med fart menar jag inte som i det engelska ordet. Men som i det svenska. Hanna och jag drog på lite mer än jag brukar i torsdagskväll. Det är inte tokigt att ha någon att springa med sådär. Normalt sett brukar i alla fall jag dra ner lite på tempot emellanåt. Det är lätt att man bara lunkar med, hittar en rytm som är behaglig för en. Skönt då att kunna dra på lite och jag tror vi hjälpte till att dra varandra lite till och med. Tempot var pratbart men ändå låg vi på mer eller mindre under 5min/km hela vägen. Det hade inte gått för en månad sedan för min del.

Igår en lite mer lunkande löpning. Det var snorigt varmt och eftersom varje gympass med Hanna är att jämföra med ett tortyrpass från medeltiden var det svårt att klippa till i steget. Jag sprang förbi Villabadet i Lidköping. Det måste utan tvekan vara den plats på jorden där det finns flest svanktatueringar per kvadratkilometer under soliga dagar. Någon i Skaraborg  gjorde sig uppenbarligen en förmögenhet cirka 2002-2003 på tatueringar, den saken står klar.

IMG_7453

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.