Down to the gym.

Hade dejt med Hanna igår. Hon börjar bli ett hyfsat dejtsällskap. Eller det kanske snarare jag som börjar bli ett hyfsat dejtsällskap. Orkar helt klart mer bland vikter och annat tjafs. Vi körde precis som förra gången fokus på styrketräning och rörlighet som kommer mig till nytta när jag löptränar. Vi började med att bara träna fotleden och få upp rörligheten i den. Det såg simpelt ut. Var skitjobbigt. Ställde mig som om jag skulle stretcha höftböjaren men med lite tightare emellan knät i marken och foten som är i. En 5 kg platta på knät och sedan små rörelser framåt.

Efter det grodhopp in och planka ut. Sedan pistols (tror jag det heter) med benet bakåt. Den första övningen för rörligheten i ljumskar och höft. Den andra för att musklerna ovan knät ska få jobba. Det finns bilder.

Uppvärmning – check. Nu cirkel. Inte att leka med. Hade känt mig lite trött på morgonen. Bara att bita ihop och köra. Först utfall med 7kg boll över huvudet. Snabbt bort till TRX-rodd. Handryggen upp och skuldrorna ihop. Squats följde. Armhävningar på det. Och upphopp, touch på stepbräda samt sist men inte minst rodd. Varje övning 45 sekunder. 15 sekunders vila emellan (tror jag men det kändes som 5 sek.) och repetera allt tre gånger. Det känns idag om vi säger så. Hanna tog bilder.

Ni får ha överseende med han som är på bilderna.

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.