Follow friday.

Det är inte lätt att navigera bland träningsbloggarna i det här landet. Alla är träningsfreak som kör marklyft på 350 kg innan frukost och springer en mara innan lunch. Men det finns guldkorn!

Spana tillexempel in Linn Larssons blogg. Hennes jävlaranamma skulle jag må bra av att ha lite av. Hennes planering imponerar och får min egen att framstå som banal. Nu har hon hyfsade gener i form av en pappa som skriver en ruskigt bra träningsblogg också.

En annan favorit som jag alldeles nyligen upptäckt – snabbafotter.se. Något jag skulle önska att jag hade. Snabba fötter alltså. Blogg har jag ju. Kenth heter killen bakom och han verkar ha just snabba fötter. (Även om jag är tveksam till att en Parachute hjälper en att få snabba fötter.) Hursomhaver en riktigt trevlig löparblogg som inte är så där galet hetsig.

Så nu har ni två bloggar att läsa i helgen. Själv ska jag på sommarfest med jobbet ikväll. Det är en träning det också men den tränar inte konditionen så hårt.

5 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.