Barcelona

Barcelona och sådär.

Tja tja bloggen.

Söndag och dags att sumera veckans träning eftersom jag inte har gjort det alls under veckan som gått. Och på tal om veckan som har gått så har jag spenderat väl valda delar av den i Barcelona. Det låter roligare än vad det var eftersom jag var där på konferens. Konferens där den stora delen av deltagarna bar illa åtsittande kostymer och drack lite för mycket gratis alkohol på kvällarna. Jag höll mig ifrån både kostymer och alkohol och tränade istället. Är man vid Medelhavet så är man liksom. Dumt och inte passa på att springa lite i kortbyxor när det går. De här benen kommer ju inte få se solen förrän i maj nu så en får passa på när det erbjuds.

Cyklade gjorde jag också. Inomhus förvisso men ändå. Och körde ett styrka och rörlighetspass. Det var det som hanns med. Och någon träning är som bekant bättre än ingen träning.

Innan jag begav mig iväg till Barcelona och konsult-kostymerna så simmade jag såklart i måndags också. Eftersom det är tradition. Jag kommer inte ihåg exakt vad vi simmade men det var jobbigt så det var säkert bra.

Igår simmade jag också. Och cyklade. Langade på ett dubbelpass. En timme på trainern framför Zwift. Denna magiska värld. Gillade det så jag langade iväg 90 minuter till idag. And there we have it. Träningsveckan in a nutshell. Inte någon överdriven träning men ändå en trivsam mängd på kanske 5-6 timmar? Gott så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.