Backintervaller

Snabba kilometer

Dagens träning bestod av att springa till bilen vi hyrt via Sunfleet (halleluja för dem, värt ett eget inlägg). Eftersom det sällan är helt givet var bilarna står plus att jag oftast är allmänt förvirrad blev det nästa 10 kilometer löpning. Allt var inte förvirringslöpning men en relativt stor del på slutet var direkt kopplat till allmänförvirring. Positivt i den bemärkelsen att vara förvirrad, att man får springa längre.

Anledning till bilhyran stavas förstås midsommar och den spenderas i Lidköping. Hinner antagligen inte springa på Kinnekulle men förhoppningsvis hinner jag springa lite på andra ställen här. Vi tog också det enormt mogna beslutet att åka ner dagen innan alla andra åker eftersom det ifjol tog 11 miljarder timmar extra att åka exakt samtidigt som alla andra tänker åka. Bästa beslutet i år. Tog fyra timmar att köra hit i år jämför med sex-sju timmar ifjol.

Var firar ni midsommar i år?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.