The return of the löpvagn

Äntligen fick den rätt berömda löpvagnen komma ut och lufta sig igen. Som småbarnsförälder är det kanske den bästa investering jag någon gång gjort. Sova för barnet – springa för pappa. Den ultimata kombon. Idag tog det cirka 45 sekunder innan mini somnade. Och sen sov hon som en stock tills vi var hemma och löppasset var slut. Exemplariskt.

Egentligen skulle löpvagnen behöva extrautrustning iform av en ringklocka på grund av alla människor som gärna går i rad på stadens gator och torg men det skulle också medföra att mini antagligen skulle vakna varje gång det behövde pinglas. Istället använder jag därför min bastanta mansröst för att på ett diskret sätt påkalla flanörernas uppmärksamhet. Vi kan väl säga att det inte är så uppskattat överallt. Men går man i bredd så får man vara beredd som vi brukar säga. Eller det brukar vi inte men det lät ganska bra att skriva det. Så jag gjorde det precis.

11 kilometer gnetades det ihop idag. Ett klassiskt springa utan tanke-pass. De är allt färre de där passen men idag kändes det som en god idé att bara ta på sig skorna och springa en sväng. Utan tanke på tempo, puls eller sträcka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.