6x2min

Hade länge långt gånga planer på att äta kebab till lunch idag men när jag insåg att jag inte hade några chanser att träna annat än under lunchen fick det skjutas på kebaben. Sådant gör alltid ont men ibland har nöden ingen lag.

På schemat stod 6x2min där de två minuterna skulle avverkas i så raskt takt som bara möjligt. Värmde upp två kilometer och öppnade sedan intervallerna i ett alldeles för raskt tempo, 3:38 i snitt på första intervallen. Hade planerat att lägga alla intervaller kring 3:45-3:59. Så något för fort alltså. Vilket jag såklart fick betala för på näst sista intervallen som gick på 4:11. Att jag aldrig lär mig. Jag skulle behöva ha en motsvarighet till antingen Yoda eller mr Miyagi när det gäller intervaller. Oavsett. Skiten blev sprunget och det var jättejobbigt vilket jag antar är hela poängen med den här typen av intervaller. Att det ska vara skitjobbigt alltså.

I helgen blir det kanske simning och definitivt löpning. Det blir skoj. Tror jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.