Backintervaller

Söndagslångpasset

Helt ovetenskapligt kallar jag söndagen för dagen då alla springer långpass. Alla som springer långpass vill säga. Jag förstår att alla i hela världen inte springer långpass. Det skulle se ut det. Hagaparken lika packad som en försenad SL-buss när första snön fallit. Nej men söndagslångpasset är lika klassiskt som söndagssteken, söndags-kyrkan och söndagsångesten. I min bok ska ett långpass vara minst 1 timme för att få kallas låmngpass. Och helst lite längre än så ändå. Och det ska gå lugnare än övriga pass. Både i tempo och puls.

Eftersom det var söndag idag så var det därför inte helt oväntat ett långpass som var uppkritat på det digital träningsschemat. Mellan 15-17 kilometer i ett trivsamt tempo. Och det blev det. 15.2 kilometrar närmare bestämt. I 5:11 fart om nu någon intresserade sig för den detaljen. Passade på att transportspringa till en polare. Ja, jag har blivit en sådan som springer till folk nu. Måste vänja mig vid den tanken.

 


2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.