Kebab byggde denna kropp.

Emellanåt får jag frågan varför jag tränar. Jag hade gärna svarat att det är för att kunna köra Ironman på under 11 timmar eller för att kunna komma topp 1000 på Vasaloppet men sanningen är den att det mer eller mindre bara handlar om jag vid vilket givet tillfälle som helst ska kunna trycka i mig en kebab om jag känner för det.

Generellt sett har jag lite dåligt samvete för att jag mer eller mindre omedvetet bidragit till viss träningshets och tillrätta lagda instagram-bilder från halvsvettiga långpass. Någonstans har jag försökt hålla illusionen uppe om att jag tränar för ett visst lopp eller så men efter noggrann rannsakning så har jag kommit fram till att det i grund och botten handlar om kebab.

Jag antar att det är ett skäl så gott som något annat för att träna. Kebab är om inte annat väldigt gott.

5 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.