Vilundabadet!

Vi hade begåvats med en ”bridge day” på jobbet idag. Det innebär att man fick vara ledig. En riktigt bra grej med andra ord.

Jag hade länge långtgående planer på att åka till Sundbybergs Simhall för att där blöta ner mig ordentligt och simma en sisådär två kilometer eller så. De planerna hölls väldigt stadigt tills Sofia postade en bild från Vilundabadet i Upplands-Väsby. Det såg onekligen mer lockande ut än att simma i motströms-Sumpan och trängas med andra bridge day-firande. Sofia utlovade nästan garanterat egen bana och en relativt ny simhall utan motströms-simningen.

In i bilen och ut på utflykt alltså!

Och mycket riktigt. I Upplands-Väsby fanns det en simhall som såg äckligt ny ut om man jämför med de två som finnas att tillgå i närområdet annars. 105 pickadoller ville bad-tanten ha innan jag fick ta min bleka lekamen innanför spärrarna till badet. Badet som var lika öde som Bengtsfors är…är…mest hela tiden antar jag? Inte ens en osnuten unge i duschen. Och mycket riktigt. Egen bana ute i badet. Eller fyra egna banor om jag så hade velat.

Under hela tiden var det tre personer i bassängen. Jag gissar att det kanske inte är högsäsong osv. just idag men ändå. Enligt Sofia är detta vanligt förekommande.

Själva simningen då? Jotack. Simmade 3x500m med 45 sek vila mellan varven. 300m insim och 300m avbad vilket gav beskedliga 2100m i bassängen.

Som krona på det redan perfekta verket med en tom bassäng fick jag visa leg på systemet. Skulle köpt en trisslot också.

(Bilden har absolut inget med Vilunda och göra men jag orkade inte ta en bild förut.)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.