Kom igen Johannes!

Allt annat än att träna.

Axwell & Ingrosso

De senaste dagarna har jag gjort allt annat än att träna.

Det känns viktigt att poängtera det. I en värld där det är lätt att tro att alla hela tiden lever ett perfekt liv och där det ibland kan verka som om att träna är det enda jag gör så känns nästan som en plikt att upplysa om att jag inte har tränat också. Ytterst medvetet dessutom. Att inte träna alltså. Det har inte bara råkat bli så. För visst hade det gått och klämt in ett träningspass här eller ett träningspass där och det hade till och med säkert varit skönt att springa en stund men emellanåt tror jag det är bra att bara mentalt kopplat bort träningen lite också. Så jag har gjort det.

Vad har jag gjort istället? Primärt druckit öl.

Först på den mest episka firmafest som jag troligtvis någonsin kommer gå på. En bombastisk upplevelse som jag på riktigt har svårt att se någonsin kommer toppas av ett företagsevent. Motsatsen till Tysklands-öl i platsmugg och Bert-Ove på ekonomi som satt ihop lite ”sköna låtar”. Vi är bortskämda med bra företagskalas på Spotify men när vi nu firade tio år så överträffades allt. Kalas i dagarna två och med ett avslut med en line-up som skulle få vilken festivalgeneral som helst att gråta av lycka. En redan episk line-up som toppades av ett besök av Justin Timberlake och avslutades med ett monsterset av Axwell & Ingrosso. Ni hör ju själva.

Det andra stället som det har intagits öl på är David och Veronikas bröllop. Samma David som jag sprang med på Omberg förra helgen.

Nu ska jag sova och vila mig i form till nästa helg där det kommer bli mindre öl och mer swimrun.

Exit mobile version