Var bli jag löpcoach?

Hur blir man löpcoach?

Okej. Jag kanske inte vill bli en hurtig löpcoach och sådär utan är mer ute efter teoribitarna bakom löpningen snarare än att jag längtar efter att leda grupper med löpare. Även om jag har lett grupper i aktiviteter förr så att säga. Mekaniken i kroppen är jag dessvärre bekant med, det måste man kunna som skidlärare, men jag misstänker att det är lite annorlunda krafter i löpning vs. skidåkning.

Det mest går såklart att läsa sig till kring teoribitarna men kalla mig gärna gammelmodig här men jag gillar konceptet med att lära mig något av en lärare. Ett pro. Internetz i all ära men det är ändå fint att ha någon som står och pekar på ett skelett och förklarar vad som händer. På riktigt så att säga.

Jag har googlat lite försiktigt men jag litar mer på er kära bloggläsare än vad jag litar på all mighty Google. Så hit me! Var får jag snaskiga teoripass om löpning varvat med lite hederlig praktik?

9 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.