Sjukstuga.

Nä, bilden har egentligen inget med texten och göra. Men jag besparade er mitt nuvarande tillstånd och la in en gammal bild. Okej?!

Jag har dragit på mig en mancold. Sympatier är välkomna och kan lämna som en kommentar nedan. Nu är det visserligen en mancold light men ändå. Det betyder ingen träning. Jag hoppade till och med över simningen idag även om det eventuellt hade gått. Men jag vill inte smitta de andra. Och inte utöka konvalesenstiden för egen del.

Dålig är jag på många saker men bland de sakerna jag är allra sämst på så är det att vara sjuk. Jag är fruktansvärt dålig på att vara sjuk. En del verkar tycka det är lite småmysigt att vara lite krassliga. Krypa ner i soffan och titta på en film, käka lite glass och pilla naveln. Spontansova på dagen. Jag hatar det. Film ser man på kvällarna, inte på dagarna! Och även om det i teorin är mysigt så förstörs själva mysigheten omgående av att det känns som om en hjullastare hela tiden håller på att köra omkring inne i bihålorna samtidigt som man gör åt en årsförbrukning hushållspapper som dessutom gör att man får gå ut med soporna stup i ett. Mysigt? Knappst.

 

6 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.