Kom igen Johannes!

Sjukstuga.

Nä, bilden har egentligen inget med texten och göra. Men jag besparade er mitt nuvarande tillstånd och la in en gammal bild. Okej?!

Jag har dragit på mig en mancold. Sympatier är välkomna och kan lämna som en kommentar nedan. Nu är det visserligen en mancold light men ändå. Det betyder ingen träning. Jag hoppade till och med över simningen idag även om det eventuellt hade gått. Men jag vill inte smitta de andra. Och inte utöka konvalesenstiden för egen del.

Dålig är jag på många saker men bland de sakerna jag är allra sämst på så är det att vara sjuk. Jag är fruktansvärt dålig på att vara sjuk. En del verkar tycka det är lite småmysigt att vara lite krassliga. Krypa ner i soffan och titta på en film, käka lite glass och pilla naveln. Spontansova på dagen. Jag hatar det. Film ser man på kvällarna, inte på dagarna! Och även om det i teorin är mysigt så förstörs själva mysigheten omgående av att det känns som om en hjullastare hela tiden håller på att köra omkring inne i bihålorna samtidigt som man gör åt en årsförbrukning hushållspapper som dessutom gör att man får gå ut med soporna stup i ett. Mysigt? Knappst.

 

Exit mobile version