• Home
  • /
  • Träning
  • /
  • Jag gillar helt enkelt att se tjocka människor träna.
Extreme Home Makeover Weight Loss Edition

Jag gillar helt enkelt att se tjocka människor träna.

Jag är ingen stor tv-tittare, det är jag verkligen inte. Med undantag för House Of Cards och Game Of Thrones så gottar jag sällan ner mig i soffan och parkerar där så länge att jag smälter ihop med inredningen. Faktum är att jag knappt tittar på vanlig tablå-tv alls förutom lite slötittande här och där.

Och av en slump så slötittade jag häromdagen. Det blir ibland så när man är pappaledig och barnet bestämmer sig för att leka själv en stund trots att man idogt står på händer och försöker göra sig till med att köra I ett hus vid skogen slut, Nyss så träffade jag en krokodil och Imse-vimse och ja, pappa kanske inte får ihop själva spindeln riktigt som andra pappor men det är inte skäl att bli arg på pappa för. Att sätta ihop fingrarna till en spindel som klättrar är inte så jävla lätt och jag skäller inte på dig för att du inte kan. 

Men i ett sådant slötittande-moment råkade jag zappa förbi ett program där en kraftigt överviktig polis tränade skiten ur sig. Jag lät det rulla ett tag. Jag säger inte att jag helt glömde tid och rum för det vore oansvarigt som förälder att låta något sådant hända. Jag säger bara att programmet var ganska engagerande och emotionellt. Och nej, det är inte så att pappa blev ledsen för att du lekte själv eller för den delen av något på tv, jag bara tänkte på alla orättvisor i världen och det faktum att polisen hade det lite jobbigt eftersom han hade blivit retad hela livet för sin övervikt och nu kunde få på sig sin skyddsväst igen och därmed gjorde hans fru väldigt gråtmild av glädje eftersom han kunde patrullera gatorna utan riska att bli dödad. Och han tränade väldigt hårt, det gjorde han.

Det finns fyra säsonger av Extreme Homemake Over:Weightloss edition på TV4 Play. Jag säger inte att det här programmet är enda orsaken till att vi betalar ytterligare 99 kronor för en till platstjänst hemma, det är verkligen inte det jag säger, jag säger bara att TV4 Play är bra för pappas emotionella utveckling under pappaledigheten.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.