• Home
  • /
  • Löpning
  • /
  • T minus 5 dagar eller 6 dagar (jag gissar att det beror lite på hur man räknar).

T minus 5 dagar eller 6 dagar (jag gissar att det beror lite på hur man räknar).

Det är fem dagar kvar till Lidingöloppet. Eventuellt var jag tvungen att ta hjälp med att lista ut det. Jag tycker att det rimligtvis är sex dagar kvar men det tyckte inte alla tjänster jag googlade fram. Det hävdade envist att det är fem dagar kvar. Vilket är konstigt. Veckan har sju dagar. Det är måndag. Loppet är på lördag. Räkna på fingrarna. Det är sex. Jag antar det är lite av en definitionsfråga och hur man är funtad. Poängen innan jag började räkna på exakt antal dagar var i alla fall att det börjar närma sig.

Som uppladdning ska jag ut och resa. Inte till ett höghöjdscamp som man skulle kunna tro utan till London. Jag är osäker på vilken höjd över havet London ligger på men jag är rätt säker på att det inte har någon större positiv påverkan på min kapacitet på lördag. Vilket onekligen skulle behövas. Men på plussidan så vet jag att man är rätt duktig på att dricka öl i London och öl är ju i princip bara kolhydrater vilket är positivt eftersom man behöver mycket kolhydrater på Lidingöloppet.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.