Länkkärlek

Del trettio och sista delen av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaningalla delar kan läsas här.

Jag erkänner. Det har varit roligt. Som blogg100 fast kortare och bara träningsämen. Och gett lite fart i den annars rätt långsamma träningsbloggen. Men det trevligaste med hela det här har utan tvekan varit att upptäcka nya träningsbloggar. Och idag ska det utdelas länkkärlek – något jag försöker göra med ojämna mellanrum för övrigt. So here we go – inlägg och bloggare jag tycker man ska spana in.

Camilla tränar – Ett intervallpass – Dels för att Camilla verkar ha någon form av stålmannen-psyke. Hon kör. Jag gillar hennes ansats till träning. Hennes intervallpass är varierade och bra om man vill komma igång med intervaller.

Matkreation.se – Det blir någon form av generell hänvisning och i ärlighetens namn inte så mycket till själva utmaningen utan till alla recept emellanåt. Om man är som jag att man gillar mat är det emellanåt sjukt jobbigt att gå in där.

Reach Your Goal – Hälsohets – Erika verkar vara Örebros bästa PT och dessutom med en sund syn på hela den här hälsohets-grejen. In och läs!

Beatatjata – Sjukt peppande inlägg. Vettig och klok vad det verkar som. Bara en sådan sak. Inte lätt att hitta på nätet!

Träningsblogga – Ida är från Göteborg (eller bor i alla fall i Göteborg). Känns som om det räcker så va? Bor man i Göteborg då är man vettig. Nej men skämt å sido. Springer mycket och verkar aldrig sitta still. Är just nu i NYC och rör på sig.

Uppochhoppa.se – Och givetvis ska Sofia nämnas här – som startade det hela. Tack för det!

 

4 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.