Ett intervallpass

Del tjugotvå av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Får man bara välja ett?! Okej då. Det står ju faktiskt uttryckligen ett.
Men här kommer ett då. Ett jag ska köra imorgon för övrigt.

5×1,5km – långa intervaller för att bygga fart inför Lidingö. Helt okomplicerat. Siktar på att varje intervall ska gå lite fortare än den tidigare. Ingen får gå långsammare än 4:50-fart är målet imorgon. 90 sekunders ståvila mellan intervallerna. Jobba på uthålligheten och farten i musklerna.

Vilket är din favoritintervall?

 

running_lidkoping

6 Comments

 • Jojo

  juni 22, 2015 at 9:38 e m

  Heja,heja, tycker det lät tokjobbigt med långintervaller! Själv gillar jag verkligen inte intervaller, så jag har ingen favorit. Borde dock träna mer intervaller, helt klart. Man blir ju dålig på det man inte tränar liksom…

  Men var jag under pistolhot tvungen att välja, så skulle det bli sådana när man springer en minut åt ena hållet, och sen ska man ta sig tillbaka till startplatsen på exakt lika lång tid. Det är jag bra på. 🙂

  Svara
  • Johannes Sundlo

   juni 24, 2015 at 10:01 f m

   Det är tok-jobbigt och jag skulle aldrig göra det om inte det stod i mitt träningsschema att jag skulle göra det….

   Klassiker! Var länge sedan jag körde den typen. Kanske får bli en vända sådana i nästa vecka…

   Svara
 • Mdotter

  juni 23, 2015 at 8:31 f m

  Jag har en hatkärlek för intervaller. De som jag i bland får för mig att springa i slalombacken är rena rama döden. Men jag känner mig odödlig när de är över 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.