Alltid i min träningsväska.

Del sju av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Jag önskade att jag alltid hade en sådan här i min träningsväska men verkligheten är förstås en helt annan och brutalt mycket tråkigare. Istället för att gå runt och vara en boss med en Shake Weight så är den tråkiga sanningen att alltid i min träningsväska ligger det minst ett hänglås. Ofta två eftersom jag tror att jag inte tagit med ett och därför slänger i ett till.

På en stark andra plats ligger kalsonger. Det är väldigt praktiskt att ha nya efter man har tränat.

Besvikna? Jag förstår det. Men vad begär ni va? Det är inte direkt så att jag är Skalman och har oändligt med prylar i min träningsväska. Skalman måste för övrigt vara brutalt stark. Okej att han inte har lokomotiv och så vidare i sitt skal men jag menar prylarna han plockar fram väger ändå en del? Det snackas mycket om att Bamse är ”världens starkaste Björn” men väldigt lite om att Skalman troligtvis är världens starkast sköldpadda.

5 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.