Mitt motto.

Det är roligare att ha roligt än att ha tråkigt.

Jag är inte så mycket för citat eller motton men om jag nu ska välja ett får det bli det ovan. Jag har inte en aning om vem som sa det först. Jag säger det så ofta jag kan.

För att det är så och för att folk generellt verkligen verkar tycka att det är roligare att ha tråkigt. Och ja, jag fattar att allt i livet inte kan vara glass och ballonger men vi kan faktiskt försöka ha lite roligare överlag tycker jag. Tillexempel är det jättemånga som tycker att deras jobb är jättetråkigt men istället för att göra något åt saken så sitter man där och har tråkigt istället. Eller som tycker att deras partner är jättetråkig men man fortsätter ändå att vara ihop och ha tråkigt. Sluta ha tråkigt.

En klok man som heter Klas Hallberg och som är någon form av husfilosof för mig sa en gång i tiden att vi svenskar är väldigt bra på att gifta ihop allvarlig med seriös. Du måste vara allvarlig för att vara seriös. Det tycker jag vi ska ändra på. In med mer roligt och ut med allvaret. Seriositeten kan vi i någon mån behålla, det är ok. Men vi måste ta mig fan börja ha lite mer roligt.

Del sex av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla mina delar kan läsas här.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.