Nuun

Dags för ogenerad hyllning av produkt. När man tränar blir man törstig. Och när man tränar blir man trött. På långpass är det därför rätt bra att ha med sig något och dricka. Vatten funkar oerhört bra men ibland kan man vilja ha lite energi i vätskan också. Normalt sett köper man en lagom slisk energidryck som man står hemma och mixtrar med samtidigt som man sölar ner inte bara sig själv utan också hela sin omgivning. Alla som någon gång blandat sportdryck vet vad jag pratar om. Det klibbar på golvet i flera år efteråt.

Förutom att orsaka stickyness på golvet är också de flesta sportdrycker rätt ivrigt laddade med socker. Och det kan ju vara bra om man gillar det och vill ha en sockerkick på sin runda. Men jag försöker undvika socker. Inte för att jag inte gillar det. JAG ÄLSKAR socker. Och det är det som är problemet.

Så vad göra? Enter Nuun. Nuun är en sockerfri sportdryck. Den innehåller en massa göttiga saker men inget socker. Förvisso lite sötningsmedel (Acesulfamkalium & Sorbitol) men jag trycker hellre i mig det än socker.

Behöver man verkligen energidryck då? Nä. Men jag gillar att dricka något annat än bara vatten på längre rundor.

Nuun finns inte att köpa i Sverige vad jag vet men finns på Wiggle.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.