Sumpan

Igår lyckades jag träna två gånger på samma dag. Jag kan inte för mitt liv komma ihåg när det skedde sist. Troligtvis var det någon gång för cirka 11 år sedan. Otroligt nog överlevde jag.

10 kilometrar betades av på morgonen. Jag är sämst på att springa på morgonen. Verkligen sämst. Försöker alltid hitta ursäkter för att inte göra det. Igår lyckades jag dock övertala kroppen att springa till jobbet var det vi hade kommit överens om och då fick den vara så god att följa den överenskommelsen. Första kilometrarna protesterade kroppen vilt. Sedan insåg den att motstånd var lönlöst och då gick det ganska bra.

Efter jobbet hade jag bestämt åt mig och kroppen att vi skulle simma 3000 meter också. Det är det längsta jag har simmat någonsin. Det är jättelångt. I alla fall i mina ögon. Jag ville inte ens tänka på hur många längder det var i bassängen innan jag hoppade i. Dessutom är jag dålig på att räkna.

Första 1000m gick galant. Upp till 2000m gick det ok. 300 m efter det var väl lite okej. Men sista 700m då gick det på pannben. Teknik ska vi inte prata om. Den var knappt godkänd. Men tillslut efter en lagom dos vilja och en lagom dos av intagade av klorvatten så var det 120 vändorna i bassängen färdiga. Och jag också.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.