The perfect week. Nästan.

Den här veckan har varit lite som The perfect Storm fast med träning. Intensivt och bra och sen dör alla på slutet. (Sorry för spoilern.) Inte så drastiskt som i att jag faktiskt har dött men kroppen känns död. Knåpat ihop sex träningspass den här veckan. En vilodag kan vara lite för lite och planen för nästa vecka får nog justeras lite. Behöver två vilodagar till min blekfeta lekamen. (För bildbevis på det, se ovan jag är alltså han till vänster.)

4,3km simning

18,8km löpning

Och två magdödar-pass på gymmet.

Avrundade veckan med Ursvik Extrem igår och simning idag. Igår = Isig. Lerig. Sprang brutalt långsamt. Otroligt gött. Trodde det skulle gå ännu tyngre att komma igång med lite längre löppass men icke det flöt på förvånansvärt bra.

Simning idag med Sofia, Theresia och Maria. Ett pass av Sofias simfröken Hasse. Det var äckligt jobbigt att simma idag. Simningen i onsdags, magpasset i torsdags och löppasset igår tog ut sin rätt. Krigade (med betoning på kriga) mig igenom passet något sånär. Fick slänga in en extra paus.

Nya tag nästa vecka.

 

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.