Bot och bättring.

Jag vet inte vad det är.
Jag har bara slutat blogga.

Har fortfarande inte slutat träna så jag antar att trenden är positiv på det sättet fortfarande.
Det har blivit mer simning än löpning och det är gott så.
Simmade tillexempel precis 1,2 kilometer och det gick ganska bra får jag lova att säga.
Inte direkt så att badvakterna stod och skrek av upphetsning när jag forsade fram i vattnet utan mer som att jag inte svalde så mycket poolvatten och lyckades ta mig 2×100 med en minuts vila emellan för första gången utan att fullständigt dö. Det tar sig med andra ord.

Utlovar mer bloggande och en godisfri Johannes till och med 1 april. There. Is said it. Från och med måndag kör vi. Inte för att trams-Boisen på GT säger det utanför att det troligtvis är bra för min träning om jag kanske inte moffar godis så fort det blir helg.

One Comment

  • Nina

    februari 24, 2015 at 2:10 e m

    haha, läser ikapp lite och ja, du är ju för rolig, det har du ju alltid varit! Så länge du inte sväljer så mycket poolvatten att du kräks efteråt så är det nog inom gränsen för okej tänker jag och minns en lördagmorgon för ett par år sedan då jag efter ett par km i Oasens trötta 25-meters bassäng gjorde just det… Där och då kändes det som att jag gått över någon slags gräns… och inte på ett bra sätt!

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.