Jakten på röd Ironman-gubbe i oktober.

Jag vill under inga omständigheter hävda att jag är bra på att crawla men jag kan med bestämdhet säga att jag på ett drastiskt sätt minskat intaget av klorvatten under mina ”simpass”.
Men bra, nja jag tror jag har en bit kvar. Men simpass blev det. Glömde starta klockan under insimningen men fick ihop en kilometer.

Hela badhuset var nästan tomt sånär som på en simskole-grupp och en frustande Ironman-snubbe som låg i motionssimbanan och körde enarmscrawl så det skvätte på den enda stackars tanten som låg där och simmade likt en lagom graciös svan. Efterhand fylldes motionsbanan på av de sedvanliga tanterna. Inget illa om tanter men det är onekligen något speciellt med simmande tanter. Vi får återkomma till det ämnet. Ironman-gubben fortsatte plaska på som vore han ensam i Atlanten. Tanterna försökte förgäves få honom att pausa och byta till min bana men icke. Han plaskade på. Med stark betoning på plaska. För att sätta det i perspektiv så gör sjunkbomber mindre väsen av sig. Till slut ställde dom sig ivägen för honom. Alltså fysiskt i vägen. Tre bastanta damer som i en gemensam aktion gick ihop och tvingade Ironman-gubben att inta ytläge så att säga. Ingen chans till flykt. Ingen djuphåla att gömma sig. Ingen bas i Kaliningrad att skicka hem hjälpsignaler till. Om Svenska marinen har fortsatta problem med att få upp den där ubåten föreslår jag ett samtal till dessa damer. Man skojar inte bort dem så att säga och det lämnades litet utrymme för missförstånd.

Jag funderade länge på om jag skulle ta och handla en påse chips och sätta mig på bassängkanten och fortsätta bevittna skådespelet men eftersom jag var hungrig och chips dessvärre fortfarande inte riktigt är socialt accepterat som frukost så hoppade jag ur och sprang till jobbet för att få i mig riktigt frukost och arbeta.

Om jag får gissa på en utgång så var det att Ironman-gubben fick sig en avhyvling modell större alternativt blev sänkt och återfinns på Vasalunshallens botten.

By the way, är du nyfiken på Swimrun tävlingar 2015 så har jag sammanställt en liten lista.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.