Morgonlöpning har guld i mund.

Jag förde en intensiv inre dialog med mig själv imorse. Jag hade bestämt maxpuls-test. Jag visste det när jag gick och la mig igår. Jag visste det när jag klev upp imorse. Maxpuls-test är jobbigt. Det visste jag också. Och kroppen också. Så imorse försökte den ena delen av min hjärna övertyga mig om att jag nog var lite sjuk. Att jag nog hade lite ont någonstans och att maxpuls-test är vansinne och att jag borde trycka på snooz och sova en stund till istället. Den andra delen kände av det yttre blogg-trycket. Du måste springa och tänk så skönt att veta sin maxpuls och inte bara gissa!

Det slutade i en kompromiss. Inget test men en löprunda. Lite besviken men å andra sidan så är det kanske bra att inse att morgonlöpning fortfarande är ett stort steg för mig överhuvudtaget och att då lägga in ett sådant test kanske inte var så smart. Det blev i alla fall 7 kilometer i relativt raskt tempo.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.