Inte så sugen alls.

Ibland är man bara inte sugen alls på att springa. Idag var en sådan dag. Funderade på vad jag hade för åkommor som skulle kunna fungera som ursäkt för att inte springa. Så jag började springa. Och ville springa korta rundan hem men eftersom jag sagt att jag skulle springa långa till folk på jobbet så gjorde jag det. Och det gick väl ok. Benen var lite trötta. Jag var lite hungrig. Men hem kom jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.