Förlåt RunKeeper.

Jag har varit trogen RunKeeper användare i strax över fyra år. Jag tycker det är en fantastisk app som har allt jag behöver egentligen men emellanåt vill man testa något annat. Så från och med idag och några månader framåt tänker jag ge Strava en chans. Jag vet i ärlighetens namn inte om den är bra men den har en del trevliga funktioner, framförallt möjligheten att racea på samma sträcka mot andra. Det känns initialt som en sporre i alla fall. Vi får se hur det går.

En annan sporre är Heatmap som visar var man har sprungit mest. (Den som är ovan helt enkelt. Jag är en vanornas man.) Det sporrar till att kuta någon annanstans än där man brukar. Tänker jag i alla fall. Som sagt, vi får se hur det går.

Kommer jag överge RunKeeper? Nä. Det går utmärkt att köra dubbla appar när man löper och det tänker jag göra. Det må vara oerhört nördigt att köra med dubbla men ändå. RunKeeper och jag går way back.

Löppasset idag gick galant. Äntligen är benen tillbaka efter Öloppet. Hooray!

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.