Våtdräkt eller våt dräkt?

Jag skojar inte när jag säger att jag höll på att avlida samtidigt som jag provade våtdräkter. Det var vansinnigt varmt. Den första dräkten jag provade kändes mer som en tvångströja än något jag ska springa långt i. Den gick således bort. Fick sedan på mig ”en tunnare” dräkt. Yeah right. Om man med tunn menar tjock. Det var olidligt varmt men eftersom en våtdräkt tydligen ska vara just varm så övertygade försäljaren mig om att det var i sin ordning. Själv funderade jag i den stunden mest på hur jag effektivast skulle tillföra alla den vätska jag precis förlorat. Våtdräkt fick så att säga en ny innebörd.

Tillslut valde jag mellan två våtdräkter i alla fall. Jag gick på den som enligt utsago skulle ha mest flytförmåga. Det känns som det är något som kommer mig tillgodo så att säga. Det blev en sådan här.

Annars går träningen ohyggligt bra och nu ska jag ut springa planenliga 5km. Hej på er.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.