Att köpa våtdräkt till svimrun.

Vi har efter helgen kommit till slutsatsen att vi behöver köpa våtdräkt. Alla säger att det måste man ha. Så det är väl bara att köpa tänkte vi och började Googla köpråd. Och det skulle vi inte gjort. För det finns en uppsjö av tips. Bästa sammanställningen står Calle för. Men vad vi saknar är ett konkret köpråd eller test av flertalet våtdräkter i olika prisklasser med ändamålet svimrun. Någon sådan har i alla fall inte vi hittat. Head har tagit fram en variant specifikt för svimrun men 4500:- för en våtdräkt känns lite dyrt när man är glad motionär som siktar mer på att överleva än vinna Öloppet.
Men på tal om Head, det mest konkreta köprådet kom från rapparen Petter:

Så i fredags letade vi våtdräkter i Strömstad. Sommarstad = våtdräkter tänkte vi. Vi tänkte fel.
Vi hittade en variant från 2XU och en kortärmad variant från Head men det kändes mer som bad-våtdräkt än löp-våtdräkt eller i bästa fall triathlon-våtdräkt. Vi gav helt enkelt upp försöken om att hitta våtdräkter. Men jag hittade i alla fall en billig CamelBak.

En tanke har varit att göra som Bear Grylls och döda en säl och göra en våtdräkt av den. Men eftersom det tydligen är förbjudet att döda sälar och jag känner att vi inte riktigt har tiden att vänta ut att gammelpappa säl går och dör så känns det mer rimligt att lyda Petter råd. Gå till Addnature. Köpa våtdräkt och låta dem klippa sönder den. Känns som en rimlig investering men vi sparar i alla fall en säls liv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.