Träningshelg.

Om ni är lika gamla som jag är eller äldre kommer ni förmodligen ihåg hur det var att vara ung. Känner du inte igen dig i begreppet är du troligtvis fortfarande ung. När man var ung orkade man vara ute hur länge som helst på diskotek. Man orkade bränna runt på sin cykel mest för att det var skoj. Man sommarjobbade på campingen och städade toaletten efter herr Bruhn som så att säga gjorde skäl för namnet. Man trimmade flakmoppe och drack obegränsat med folköl på sommarjobbets badflotte. Åkte på scoutläger och spanade på snygga tjejer och var ute lite för länge. Och allt detta gjorde man såklart inte själv utan man hade en kompis man gjorde det med. Min kompis heter Linus och om nästan exakt två månader ska vi springa Öloppet Sprint.

Och eftersom vi inte längre bor en pulkabacke bort så tyckte vi det var en bra idé att ses och träna lite ihop. Eftersom vår ambition är att inte drunkna så är det bra att ha lite koll på varandra innan tänkte vi. Så vi sprang. Inte särskilt långt eller snabbt men bara för att få lite sync i löpningen. Vi hade ambitionen att simma också men det var kallt i vattnet och vi har inte riktigt fått tummen ur och köpt våtdräkt än.

Men på det hela – en trivsam helg!

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.