• Home
 • /
 • Löpning
 • /
 • Är det inte den ena så är det den andra.

Är det inte den ena så är det den andra.

Mina ben ville verkligen, verkligen inte springa ikväll. Men jag hade bestämt att det skulle dom visst. Och för att motivera dem så hade jag dragit på mig mina sprillans nya tights och min sprillans nya brandade t-shirt. Brandade bör utläsas på fräck Stockholms-engelska. Den svenska motsvarigheten brukar kallas profilkläder. Varför det är så står skrivet i stjärnorna och eftersom jag aldrig varit så förtjust i astrologi vet jag helt enkelt inte varför det kallas så.

Normalt sett när jag springer så får jag höra att jag liknar Fredrik Reinfeldt. Inte helt ovanligt om man heter Johannes Sundlo. Men idag hände något märkligt. På med en Spotify-logga på bröstet och vips var jag tydligen Daniel Ek istället. Jag skojar inte när jag säger att en kille höll på att ramla för att han tittade så intensivt på mig och skrek ”Men men men är inte det där Daniel Ek?!”. Så nej killen vid Friends, det var inte Daniel Ek. Det var bara jag som tog min kvällslufs runt Råstasjön. Det gick förövrigt ganska långsamt men med tanke på att benen inte ville alls så är jag ändå rätt nöjd.

jeje

2 Comments

 • Martina Klemisch

  maj 21, 2014 at 10:18 e m

  Fredrik R. brukar träna på SATS Regeringsgatan (notera gatan!) på tisdagar runt kl 08, hans bodyguard är alltid med och tränar, gå dit och se om vakten börjar följa efter dig ist 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.