Gym

Tunnisen.

Let’s face it. Om någon skulle rita mina armar i Photoshop skulle det räcka med penseln inställd på 1px för att rita mina armar. Dom är tunna. Och jag jobbar på det. Igår var jag tillexempel på gymmet med siktet inställt på att träna upp armarna. Jag vet inte om det blev någon större skillnad faktiskt. Gjorde en massa övningar men det syns inte idag. Det känns däremot i armarna så jag antar att jag gjorde något rätt. Vad jag gjorde?

Rodd 10 minuter

Kettlebell swings 12kg 12×3
TRX omvänd armhävning 10X3
Boll push-up hantel 4kg 10×3
Situps på boll 10×3
Armhävningar 10×3

Vilken är din bästa armövning?

6 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.