Blub blub blub.

Träningen den här veckan går bra, tackar som frågar. Följer veckoschemat in i minsta detalj vilket kanske inte direkt är en bragd med tanke på att det är måndag.

En nyhet på bloggen och som troligtvis kommer genomsyra rapporteringen och träningen fram tills det är dags är att jag av en händelse råkat anmäla mig till Öloppet den 2:e augusti 2014. Nu kan man (och bör troligtvis) inte göra det loppet själv och därför är det jag och Erika som ska göra det ihop. Erika who undrar ni. Erika med grisen säger jag. Eller Erika som i lite av en extra storasyster Erika. Ni får välja själva. Valet är taktiskt. Erika är simlärare och har så vitt jag vet goda livräddningskunskaper. Kunskaper som kan vara på sin plats när man ligger mellan två kobbar och inte kan ta sig åt något annat håll än nedåt så att säga. 18 kilometer löpning står på programmet den 2:e augusti. Och så då lite drygt 2 kilometer simning.

Det är inte det att jag inte kan simma. Det kan jag. Jag gjorde trots allt lumpen i den gröna delen av Marinen men vi kan väl säga som så att jag kanske inte är mitt snabbaste när det kommer till vatten. Att hundsim och ryggsim är behagligt. Och att om jag crawlar så är det för att jag är törstig. Men det löser sig nog längs vägen tänker jag. Och så har jag som sagt en simfröken som back-up.

(Bilden har jag snott från Öloppets flickr-sida. Jättebra med Flick Öloppet, mindre bra att dom inte är CC-BY:ade. Lånade en ändå.)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.