LEGSolution.

SATS har onekligen en förkärlek till lösningar. Är det inte ABSolution man går på så är det som idag, LEGSolution. Namnet är en smula avslöjande vad det handlar om. Legen eller benen som vi säger på svenska.

Det hela börjar med enklare uppvärmning. Och sedan följs det av en massa hysteriska benövningar. Det är squats, pistol, en-bens-burpees och utfall i en takt som mäter sig med vilken hastighet en riktigt bra kortdealer på ett casion kuperar kort. (Inte en dålig och lita halvslö dealer då alltså, snabbare än så går det.) Man jobbar i intervall. 30 eller 40 sekunder med 10 sekunders vila innan man går på nästa. Att göra det i 30 minuter är jobbigt och en inte helt osannolik gissning är att min rumpa kommer kännas som en ukrainsk kulstöterska gått lös på den efter att bara ha stött 13 meter i en VM-final.

Hur är det med den här lösningen då? Får man någon lösning på något? Nej det enda man löser upp är sitt självförtroende. För när man själv försöker komma långt ner i squaten så är Hanna redan långt ner med sin rumpa nere i marken. Kan jag ändå rekommendera klassen? Lätt. Den är sjukt bra, pulshöjande och utmanande. Kombinera med lite löpning innan och lite viktlyftande efteråt så har man ett komplett och bra träningspass.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.