Morning run.

Första träningsdagen denna veckan! Har haft två vilodagar som inledde veckan. Inte för att jag gått och blivit en pösmunk utan för att jag har haft en träningsvärk som jag inte ens önskar min värsta fiendes pappa. Att springa barfota är uppenbarligen jättebra träning för vaderna. Men en lite morgontur här då. Mina kompisar D & V var här och jag skulle helt ärligt inte sprungit utan dem. D väckte mig genom att dra mig i tån. Oklart hur länge han hade gjort det innan jag gick upp. Jag guidade dem på en tur genom Göteborg medelst fot. V lite förvirrad över var vi var men jag hade typ koll hela tiden.

morningrun

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.