Intervall.

Vågade mig på intervaller tidigare idag. Att jag springer intervaller har inte hänt sedan Gustav Vasa går i kortbyxor så på många sätt var det ett unikt tillfälle. Jag hade hoppats på att kunna ge er the full story så att säga. Alla smaskiga detaljer om hur jag flög fram i 800m intervallerna. Hur jag möjligtvis stördes i mina effektiva och gasell-liknande löpsteg av Förlunda HCs pojklag som kom och såsade runt löparbanan tre varv under tonårsfnitter. Men jag har glömt min adapter till GPS-klockan på jobbet.

Så vi säger väl så så länge? Så kan ni sova eller göra något annat kul tills jag uppdaterar här på riktigt.

 

UPDATE

Här kan du se passet. Ett trevlig sådan om jag får säga det själv. 7.34 kilometer totalt. Bra intervaller också runt 4.30-tempo nästan hela tiden. Målet var att hålla intervallerna i ett tempo som skulle vara hållbart i fem kilometer. Skulle nog kunnat ta det lite lugnare med facit i hand. Den här gången fyra intervaller. Om två veckor hoppas jag på fem och sedan stegra en varannan vecka upp till tio. Vi får se hur det går. Intressant att träna intervall med pulsklocka, första gången jag kör intervall med pulsklocka och pulsen sticker långsamt uppåt i varje intervall vilket i och försig är en no brainer men det är alltid tufft att se saker såhär svart på vitt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.