• Home
  • /
  • Mat
  • /
  • Mer blogg än träning.
Mat

Mer blogg än träning.

Och på den tredje dagen bloggade han utan att ha tränat. Vilket troligtvis gör det här till en mer vanlig blogg än en träningsblogg.

Om mina magmuskler var frånvarande på gårdagens ViPR-pass har jag idag kunnat konstatera att magmusklerna varit väldigt närvarande. Jag hade problem att vrida mig och snooza imorse. Och då ska vi ha väldigt klart för oss att jag har två VM-brons och ett OS-guld i just den grenen.

Ingen träning idag alltså. Men äter gör jag. Under strikta order från träningsoraklet i mitt liv just nu: Hanna. I söndags fick jag en lapp med vad jag kunde äta. Det är inte utan att jag undrar om hon är köpt av äggindustrin. För ägg får jag äta hur mycket som helst nästan. Sedan har hon tvingat mig äta frukost. För i ärlighetens namn var jag inte mycket av en frukostmänniska tidigare. Det finns en nära korrelation till snoozandet. Så frukost trycker jag i mig varje morgon nu. Det är ägg. Och en smootihe som på rimliga grunder kan ifrågasättas men jag tror jag har i yoghurt, lite juice, havregryn och någon form av fryst frukt. För att undvika misstag i stil med att jag råkar äta fryst kyckling eller något annat läskigt man har i frysen har frukten fått ett eget frys fack. Man får inte var dum, då kan man bli chef som min chef i Åre brukade säga.

Imorgon står det NTC på programmet. Eller så tar jag ut cykeln på en premiärtur.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.