4x4 Juni

Nu ska du dansa efter min pipa.

Smackade på intervaller idag. De alltid lika klassiska 4×4-intervallerna för att vara mer specifik. Intervallerna vi alla älskar att hata. Intervallerna där frenetiskt flåsande är ett bra tecken på att arbetsbelastningen ligger på rätt nivå.

Ni som är trogna följare har fått genomlida både en och tre texter där jag beskriver mer ingående hur jobbigt det är och exakt hur jag gör när jag springer intervallerna så vi lämnar de detaljerna ute ur dagens blogginlägg och konstaterar istället att det gick ganska bra att trycka på idag.

Efter dagar där kroppen inte riktigt varit med på noterna så börjar den så sakta dansa efter min pipa som Bob Hund så ofta sjunger. Hade löpvagnen med mig och att kunna trycka på i mellan 4-4:10-tempo med den får ses som ett ganska gott tecken på att kroppen är mer med i matchen.

Nu väntar en helg i Härnösand. Min syster ska prästvigas men det ska nog gå att klämma in ett löppass mellan alla psalmere och halleluja också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.