Open Water

Open Water.

Äntligen OW-premiär!

En del tycker att OW är läskigt. Jag kan förstå det. Ingen linje att följa. Inget att ta tag i om man får kramp. Mörkt och kallt. Efter att den första brutala kylan lagt sig och värmen har återfunnit sig i kroppen så är det grymt att simma OW. Men det ska erkännas att ta de där stegen ner i vattnet är aldrig kul såhär års. Aldrig.

Jag var mest nere och kände på vattnet. Simmade kanske 200 meter. Anledningen är att det där förbaskade halsontet hänger i sedan förra veckan. Och det är lite panik-känsla över det eftersom Stockholm Swimrun är på lördag. Håll alla tummar för att halsen är bra tills dess.

Övriga simmade och tränade på att navigera. Det är inte helt lätt i öppet vatten. Rådet vi fick var att försöka navigera var 3-4 andning (förutsatt att man kör tre-takt-andning, gissar jag) och då göra det kort.

Passade på att köra den andra våtdräkten Zone3 Vision som de snälla kompisarna på Trispot försett mig med. Den är fantastisk skön att simma i! Känns som en perfekt Vansbro-dräkt.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.