Träningspodcasts

Topp 3 – Träningspodcasts

När jag springer långt gillar jag att lyssna på träningspodcasts. Nu tror jag på inga sätt att jag är unik när det kommer till det här. På inga sätt alls faktiskt unik. Det känns som ett rätt vanligt sätt att fördriva tiden på långpass. Att lyssna på podd alltså.

Helst lyssnar jag på träningsinspirerade podcasts. De har lite olika inriktning kan vi väl säga. Generellt gillar jag podcasts där antingen det är en eller två som pratar själva, typ Alex&Sigge fast om träning eller där det är en bra intervjuare. Och det där med intervjuare är viktigt. Man vill inte ha någon som tar över och pratar för mycket själv. Det är inte charmigt alls.

Topp 3 träningspodcasts

  1. Unika människor – En ny och otroligt trevlig bektanskap. Jojje Borssén är en grym intervjuare som ställer lagom jobbiga frågor till sina intervjuobjekt. De blir lagom obekväma men samtidigt väldigt öppenhjärtliga. Senaste avsnittet med Ann Fernholm är ett av de bästa podavsnitt jag någonsin lyssnat på men alla avsnitt av Unika Människor håller hög kvalité!  Lätt den bästa träningsinspirerade podden just nu!
  2. Coltings Nakna Sanning – Nästan en klassiker va? Men lika bra för det. När Jonas kommer igång, då kommer han verkligen igång. Det är alltid underhållande att höra honom dela ut kängor till höger och vänster. Må hända är ett par avsnitt lite långa men då får man å andra sidan springa längre för att hinna lyssna klart. Alltid värt att lyssna på.
  3. Simpodden – Drivs as simfröken-Hasse och är precis som Unika Människor bra på att intervjua och låta sina intervjuobjekt prata och reflektera. Varierande gäster och ämnen men alltid med koppling till simning såklart.

Vilka är dina bästa träningspodcasts?

PS. Min sambo vill tipsa om Ridpodden. Det är inget bloggen rekommenderar egentligen men det blir dålig stämning hemma om jag inte tipsar om den.

4 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.