Reklampaus

Bloggen tar en icke-sponsrad reklampaus.

Som vi alla vet så har begreppet REA ungefär samma status som en Champion eller Aqua Limone-tröja har idag. Det var en grej en gång på 90-talet men nu är det lika ute som Bingolotto är alla dagar utom kvällen före jul då tydligen alla ska spela det. I alla fall minst 80% av mitt Instagram-flöde satt där girigt med en lott dagen för jul. Världens kanske konstigaste tradition. Men åter till rean.

Det finns ett värdigt undantag för alla halvdassiga reaor i de stora köpcentrumen som ploppar upp runt om i landet. Jag pratar givetvis om den lokala rean. I den lilla butiken. Som fortfarande har rea på ett sätt som ger det gamla ordet realisation ett ansikte så att säga. I Ed där jag kommer ifrån är det Swesports som håller fanan högst. Swesports som drivs av Joakim Gustafsson som nästan är en legend i Ed. När jag gick i sjuan gick han i nian och enligt ryktet sprang han runt sjön (5k) på under 20 och han tränade enligt samma rykte alltid löpning i en mosse.

Swesport har en riktig rea. Med bra grejer. Och! De har en webbshop. Så in och botansiera. Du stöttar dessutom min gamla hembygd. Bara en sådan sak.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.