Winter run

Någon gång inatt började det snöa. Som en ironisk vink till alla som ville ha en vit jul. Det enda som egentligen fattades för att det riktigt skulle vara ett naturens hån var väl att någon skulle skrivit SUCKERS med kiss och gjort en snöängel bredvid.

När det kommer snö är det lätt att ens löpmotivation checkar ut med enkel biljett och drar till Gran Canaria. Väl där festar den som den vore 23, dricker för mycket billig spansk öl, hånglar med halvosympatiska tyskor och glömmer smörja in sig med solkräm innan den somnar bakfull på stranden. Den får så att säga nog. Tycker inte alls det är en vettig eller särskilt bra idé att snöra på sig löpskorna och ge sig ut i snön trots att den vet att den mår bra av det och att det går att springa ganska bra i 10 centimeter snö. Lyckades stoppa motivationen att checka ut och dra iväg. Men den hade packat väskorna om vi säger så. Spanat in var de osympatiska tyskorna hängde. Och ville mycket hellre ta de första stadiga på Landvetter än att springa med broddar längs en halkig stig i skogen.

Men ut kom jag. 12 snöiga och tunga kilometrar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.