Night run.

Och det är väl egentligen det enda sättet på vilket man kan skilja om det är jul eller midsommar just nu. Det är mörkare och därför jul. I övrigt är förhållandena läskigt lika. 13 grader klockan 21 liksom. Inte lika illa som i New York men ändå en ljummen löptur den 20 december. Är oklar på om jag ska gråta eller jubla.

Och jag vet att det inte var bättre förr, logiskt sett i alla fall. All tillgänglig statistik talar emot mig och min känsla av att ”det förr minsann alltid var vitt på julafton” men ändå. Det var alltid vitt på julafton förr. Och lär med största sannolikhet inte bli en vit jul här i år heller. Trots att det alltid var det förr. Det är tråkigt, inte minst för tomtefar och hans renar. Å anda sidan kan jag klämma in 8 kilometer innan Kalle. Man får glädjas för det lilla.Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.