ABSolution

Körde ett kärt återseende med en gammal klass på SATS igår – ABSolution.

Nu var det väl cirka 3 år sedan jag senast var på det. Och på de tre åren har det hunnit hända en del saker. Barack Obama har blivit omvald. Vi har bytt regering i Sverige. Nelson Mandela har dött. Donald Trump har blivit politiker. Spotify har passerat 20 miljoner användare. Ed har fått ett ridhus. Simhallen i Sundbyberg har renoverats. Och mina magmuskler har försvunnit.

Men inte helt. För det känns idag att jag någonstans långt därinne hade ett par muskler men de hade gömt sig ordentligt. Nu räknar jag kallt med att ABSolution blir en återkommande aktivitet. Det känns som både min simning och min löpning kommer tacka mig om jag fortsätter gå.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.