Back to (swim)school.

Idag är det dags att göra premiär i bassängen för terminen. Jag ser lite med skräckblandad förtjusning framemot kvällens pass. För min simning har fått stå tillbaka i sommar och jag har inte simmat ordentligt på över en månad. Att jag nu ska göra det med ett gäng som är snabba som ålar i vattnet. Och vi vet ju alla vilken väderkvarn jag är. Så på ett sätt ser jag mycket framemot att ta rygg (eller säger man ta fötter i bassängen?) på folk som är riktigt duktiga och jag tror det kommer vara grymt inspirerande. Men samtidigt kommer det att emellanåt bli kämpigt, jag gör mig inga andra föreställningar.

Om jag överlever dagens pass återkommer jag med en rapport.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.