Därför skriver jag.

Del tjugoåtta av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaningalla delar kan läsas här.

Jag skriver som belöning. Det låter knäppt och det är det antagligen också. The mind works in mysterious ways.

Men jag har alltid gillat det digitala. Fick min första bok om HTML 1997 och sedan dess har jag i olika former skrivit eller i alla fall funnits på nätet. Jag erkänner. Först var det mycket gifar som exploderade och fräcka stjärnor som glittrade. Som det skulle vara -97. Men med tiden har nätet och jag utvecklats. Nu är det mer träningsselfies. Är förövrigt osäker på vad som är bäst av de två alternativen.

Så när jag skulle starta att träna började jag resonera om vad som skulle motivera mig och pang bom så hade jag skapat en träningsblogg. Det motiverar mig till att ge mig ut på den där löprundan i regnet trots att jag hellre hade suttit inne och käkar chips och sett gamla Family Guy-avsnitt. 

Det här med blogg var inget nytt för mig då. Som jag tidigare skrivit om har jag varit med och skapat en av Sveiges största HR-bloggar. Steget över till en träningsblogg blev kort. 

Så länge jag tränar kommer jag antagligen att skriva. Tror jag. Vi får se.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.